AMSTERDAM - Britney Spears wil graag een naaktschilderij van zichzelf. De zangeres heeft sinds de geboorte van haar tweede zoontje hard aan haar figuur gewerkt. Nu ze weer enigszins in vorm is wil ze haar lichaam op doek laten vastleggen. Dat meldt het Britse tijdschrift More woensdag.

"Britney krijgt beetje bij beetje haar oude figuur terug. Ze zit beter in haar vel sinds ze besloten heeft te gaan scheiden van haar man Kevin Federline", aldus een bekende van Spears zegt tegen het tijdschrift.

Volgens de bekende is de popdiva momenteel op zoek naar de juiste kunstenaar die aan haar wensen kan voldoen. "Britney wil wel een smaakvol schilderij".

In november maakte de 25-jarige Spears bekend te gaan scheiden van Federline. Samen hebben ze twee zoontjes, Sean Preston en Jayden James.

Slaap

Sinds Spears de scheiding aanvroeg is ze bijna elke avond in nachtclubs gesignaleerd. De zangeres werd daarbij vier keer gefotografeerd zonder slipje. Toch lijkt het feestgedrag de zangeres op te breken. Eerder deze week viel Spears vlak na middernacht in slaap in een club in Las Vegas.