AMSTERDAM - Demi Moore (44) zou best kinderen willen met haar zestien jaar jongere man Ashton Kutcher. Dat zegt ze in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair.

De actrice heeft al drie dochters met ex-man Bruce Willis, maar zegt dat als je eenmaal de drie gepasseerd bent een vierde of vijfde kind geen grote stap is. "Bovendien is mijn grootste verdienste in dit leven dat ik kinderen heb gekregen."

Dat ze op haar leeftijd getrouwd zou zijn met iemand als Kutcher had ze nooit kunnen voorspellen, zegt Moore. "Als iemand had gezegd: 'Je ontmoet een man van 25 die voor altijd bij je wil blijven en je drie kinderen als een leuke bonus ziet, had ik er geen woord van geloofd. Dat we samen zijn is een grote verassing."

Moore en Kutcher, bekend van That '70's Show en de MTV-serie Punk'd, ontmoetten elkaar drie jaar geleden en trouwden in september 2005.

Oude ziel

Moore noemt haar tweede huwelijk nu het beste dat haar ooit is overkomen. Het leeftijdverschil met de 28-jarige Kutcher heeft haar nooit iets uitgemaakt omdat hij volgens haar een 'oude ziel' is. Haar dochters, van 18, 15 en 13 hebben evenmin een probleem met hun jonge stiefvader. Ze noemen hem 'MOD', wat staat voor 'my other dad'.