AMSTERDAM - Kate Moss en Pete Doherty lijken het nieuwe jaar goed te zijn begonnen. Verschillende Thaise media berichten dat het topmodel en de rocker elkaar op nieuwjaarsdag eeuwige trouw hebben beloofd.

Bekijk video

Het koppel zou elkaar het jawoord hebben gegeven tijdens een bescheiden Boeddhistische ceremonie op het strand van Phuket in Thailand.

De 27-jarige Doherty staat onder toezicht nadat hij meerdere malen werd gearresteerd voor het bezit van harddrugs. Hij moet zich elke week melden en wordt daarom geacht in Europa te blijven. De zanger van Babyshambles zou nu echter toestemming hebben gekregen om met zijn 32-jarige liefje naar Azië af te reizen.

Geruchten

Het is niet de eerste keer dat er geruchten gaan over een huwelijk tussen Pete en Kate, die elkaar bijna twee jaar geleden leerden kennen op een verjaardagsfeest van het model.

In 2005 werd gespeculeerd dat ze zouden trouwen tijdens het Britse rockfestival Glastonbury. Afgelopen zomer zouden plannen om te trouwen in Indonesië in het water zijn gevallen, nadat Pete voor de zoveelste keer gearresteerd werd wegens drugsbezit.