AMSTERDAM - Eva Longoria heeft de Franse taal onder de knie gekregen. Dat vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift People. De actrice uit de televisieserie Desperate Housewives is verloofd met de 24-jarige Franse basketballer Tony Parker.

"Hij spreekt altijd Engels, omdat dat makkelijker voor mij is, maar ik wilde zijn moedertaal leren", vertelt ze.

De 31-jarige actrice kon zich, voordat ze Parker leerde kennen, alleen voorstellen in het Frans. Afgelopen zomer ging ze naar een taalschool waar ze vijf uur per dag les kreeg. Haar Frans is nu stukken beter.

Trouwdatum

De Texaanse Longoria ontmoette de speler van de San Antonio Spurs twee jaar geleden in de kleedkamer van zijn club. Op 30 november vroeg hij haar ten huwelijk Volgens de actrice hebben ze nog geen trouwdatum geprikt.

Longoria is tot april bezig met de opnamen van Desperate Housewives en wil daarna opnieuw in een film gaan spelen. "Ik ben verschillende scripts aan het lezen. Ik zou graag in een romantische komedie spelen."

Harrods

Afgelopen jaar speelde ze een geheim agente in de film 'The sentinel'. De actrice opende donderdag in Londen de winteruitverkoop van het warenhuis Harrods. Ze kocht in negentig minuten tijd voor ruim 52 duizend euro aan kleding, schoenen en tassen.

Bekijk video: Eva Longoria in Harrods