AMSTERDAM - Travis Barker en Shanna Moakler lijken hun ruzie te hebben bijgelegd. Het voormalige echtpaar is dinsdag zoenend gespot in een club in Los Angeles, meldt de Amerikaanse weblog Perez Hilton. Vrienden van het stel ontkennen dat de Blink 182-drummer en de voormalige Miss USA weer bij elkaar zijn.

Vrienden van Braker vertellen de Amerikaanse krant The New York Post dat er weinig kans is dat het huwelijk kan worden gelijmd. "Shanna zal altijd het meisje van Travis blijven, maar ze zal nooit meer zijn vrouw worden."

Barker en Moakler, wier huwelijkse leven te volgen was in het programma Meet the Barkers op MTV, gingen in augustus uit elkaar na een huwelijk van twee jaar. Na hun breuk gooiden zij in de media flink met modder naar elkaar. Ook ontstond er een vete tussen Shanna en Paris Hilton, die een relatie met Travis zou hebben. De blondines gingen met elkaar op de vuist in een nachtclub in Hollywood.

Travis en Shanna hebben twee kinderen, zoon Landon (3) en dochter Alabama (1). Ook zorgden zij samen voor Atiana, de 7-jarige dochter van Shanna uit een eerdere relatie.