AMSTERDAM - Countryzanger Willie Nelson (73) is volgend jaar op het witte doek te zien als de opa van Jessica Simpson. In de film 'Blonde ambition' spelen ze opnieuw samen, meldt de filmsite Hollywood Reporter.

Bekijk video

Eerder waren de filmsterren samen te zien in het acteerdebuut van Simpson, 'The dukes of Hazzard'.

In 'Blonde ambition' speelt de 26-jarige Jessica een blondine die verstrikt raakt in het snode plan van twee zakenmannen om de directeur van het bedrijf waarvoor ze werken van de troon te stoten. De film is losjes gebaseerd op de jaren tachtig-hit 'Working girl', met Melanie Griffith en Harrison Ford.

Tekst

De opnamen van de film zijn in volle gang, maar naar verluidt houdt Jessica de boel zo nu en dan behoorlijk op. Ze zou moeite hebben om haar tekst te onthouden en heeft daarom een klein apparaatje in haar oor waarin iemand haar de tekst toefluistert.

Onlangs raakte ze tijdens het zingen van een ode aan Dolly Parton al eens haar tekst kwijt. Ze verliet het podium in tranen en besloot na een tweede mislukte poging van het eerbetoon af te zien.

'Blonde ambition' komt volgend jaar uit. Behalve Simpson en Wilson zijn belangrijke rollen weggelegd voor Luke Wilson, Rachael Leigh Cook en Andy Dick.