AMSTERDAM - 1,8 miljoen Pond heeft ze -uit trots?- geweigerd. Fotomodel Liz Hurley hoeft geen alimentatie van de vader van haar zoontje. En hij heeft besloten maar geen contact met het joch te zoeken. Gezellig gezinnetje dus.

'Het geld is niet gewild of welkom' laat Elizabeth snibbig weten. Ze kan het aanbod van vader Stephen Bing afslaan want ze verdient zelf een zeer dik belegde boterham. Zoontje Damian zal dan ook niets te kort komen. Bing krijgt nog een valse kat door de mededeling van Hurley dat 'het een enorm bedrag is voor Mr Bing', waarmee ze zijn financiële situatie een gevoelige knauw geeft.

Bing heeft op zijn beurt laten weten af te zien van contact met het kleine manneke. Volgens hem heeft Damian niets aan een vader die zo ver weg in Amerika woont. Het joch kan beter met zijn moeder in Engeland blijven en een leven zonder vader leiden. Elizabeth Hurley heeft nog niet publiekelijk op deze mededeling gereageerd. Maar gezellig heeft het voormalig ouderkoppel het allerminst samen, dat mag blijken.