AMSTERDAM - Bastiaan Ragas vindt dat zijn zwangere vrouw Tooske er een beetje uit ziet als Barbamama. Dat zegt de 35-jarige musicalster in een dubbelinterview met zijn vrouw in de jongste uitgave van Beau Monde.

"Ze heeft geen moodswings, maar is wel een beetje sloom en moe." De baby van het stel, dat op 25 juni 2005 in Zuid-Frankrijk trouwde, wordt begin februari verwacht.

De 32-jarige Tooske vertelt dat ze niet wil weten of ze een jongetje of een meisje krijgt. "Een voorkeur heb ik niet. We hebben met Sem al een klein mannetje en als er nog een kereltje bijkomt, vind ik dat prima. Als ik twee Ragas-mannen kan 'handelen', lukt me dat bij drie ook."

Gezondheid

Tooske maakt zich geen zorgen over de gezondheid van het kindje. "Juist doordat ik zelf een mongoloïde broer heb, ben ik daar misschien rustiger in. Ik weet dat het ook anders kan."

Tooske en Bastiaan ontmoetten elkaar in 2003 op de set van de musical 'De drie musketiers', waarin ze beiden een rol speelden. Samen met zijn ex-vriendin Laura Vlasblom kreeg Bastiaan in 2001 zoontje Sem.

Presentatrice Tooske trouwde in 2002 met de Amerikaan Keith Davis. In december 2003 scheidde ze van hem. Voor haar is het de eerste keer dat ze moeder wordt.