AMSTERDAM - Mel B. heeft een topadvocaat ingeschakeld die haar moet helpen om de ruzie met Eddie Murphy op te lossen. Laatstgenoemde liet onlangs weten een vaderschapstest te eisen. Mel B. is zes maanden zwanger, maar Murphy betwijfelt of hij de vader is.

De 45-jarige Murphy deed zijn uitspraken begin deze maand in een interview met RTL Boulevard. Ook liet hij weten een punt achter de relatie te willen zetten. Het sterrenkoppel had zes maanden een relatie.

Een bekende van Mel B. laat in de Daily Mirror weten dat ze het er niet bij zal laten zitten. "Mel laat niet over zich heen lopen en om die reden heeft ze topadvocaat Don Engel ingeschakeld."

Portemonnaie

Engel, die 380 per uur rekent, heeft in zijn carrière al talloze beroemdheden bijgestaan in de rechtszaal. Hij staat bekend als een van de meest succesvolste advocaten van Hollywood. Volgens de bekende wil Mel B. Murphy raken waar het het meest pijn doet: in zijn portemonnaie.

Mel B., die officieel Melanie Brown heet, liet onlangs in The Sun weten zwaar geschokt te zijn door de beschuldigingen. "Ik ben harstikke trouw geweest gedurende onze relatie, ik snap niet waar hij het over heeft".