AMSTERDAM - Nance gelooft na haar scheiding niet meer in eeuwige liefde. Toch zegt de presentatrice ja als haar vriend Pico haar ten huwelijk vraagt. "Als ik met hem ga trouwen, hoop ik toch dat het voor altijd zal zijn", zegt ze in de programmagids Televizier.

De 33-jarige blondine vindt twee trouwerijen wel genoeg. "Maar goed, dat zei Liz Taylor vast ook", zegt ze in een verwijzing naar de acht huwelijken die de filmdiva achter de rug heeft.

Als Nance weer gaat trouwen, doet ze het wel goed. Haar vorige bruiloft hield ze bescheiden. "Als het aan mij ligt, maak ik er deze keer meer werk van. Het moet één groot feest worden." In 2000 scheidde ze van fotograaf William Rutten, met wie ze vijf jaar in de echt was verbonden.

Sterrenbruiloften

De presentatrice heeft in elk geval goed over haar bruiloft nagedacht en wil niet dat er televisiecamera's bij zijn, zoals bij Sylvie en Rafael van der Vaart. "Ik geef eerlijk toe dat ik graag naar die sterrenbruiloften kijk, maar mijn eigen huwelijk blijft van mij."

In de toekomst wil Nance graag kinderen. Dit jaar heeft ze chemotherapie ondergaan voor haar darmaandoening, de ziekte van Crohn. Daarna moest ze een half jaar wachten voor ze kon proberen zwanger te worden. Volgend jaar kan het er dus van komen. "Ik weet natuurlijk niet of dat lukt. Ik wil het al tien jaar, dus het nieuwe jaar biedt mogelijkheden."