AMSTERDAM - Aaron Carter is wederom in de zevende hemel. De 19-jarige zanger heeft een relatie met de één jaar jongere zangeres Kaci Brown. Eind september verbrak de zanger al na een week zijn verloving met playmate Kari Ann Peniche.

Het tieneridool werd op zijn verjaardagfeestje, dat hij samen met zijn tweelingzus Angel in Miami vierde, met zijn kersverse liefje gezien. De jonge zanger is tot over zijn oren verliefd. "Ik ken haar pas een week, maar we hebben een geweldige klik. Ze heeft me een hoop liefde gegeven voor mijn verjaardag."

Huwelijk

Carter vroeg zijn ex-vriendin Peniche eind september in Las Vegas ten huwelijk. Het stel verzorgde een optreden voor de Playboy Comedy Tour, toen hij om haar hand vroeg.

Later gaf hij aan dat hij zich had laten meeslepen door het moment en dat hij nog niet klaar was voor het huwelijk. Peniche had eerder een relatie met Carters zeven jaar oudere broer, Backstreet Boy Nick.

Album

De zanger is momenteel met zijn broers en zussen op de Amerikaanse zender E! te zien in hun eigen realityshow House of Carters. Volgens zijn woordvoerder werkt hij aan een nieuw album.