AMSTERDAM - Demi Moore is blij dat ze nog zo goed overweg kan met haar ex-man Bruce Willis. Sinds hun scheiding zes jaar geleden voeden de filmsterren hun drie dochters, Rumer (18), Scout (14) en Tallulah (12), samen op.

"Bruce is een geweldige vader", zegt de Amerikaanse actrice in de Britse krant The Mirror. "Hij is aanwezig en betrokken."

De 44-jarige actrice, die sinds een jaar is hertrouwd met de 28-jarige Ashton Kutcher, is tevreden met de samenstelling van haar gezin. "Mijn kinderen hebben een vader die aanwezig is in hun leven en hebben daarom niemand nodig om hem te vervangen. Maar ze hebben met Ashton nog iemand die van ze houdt, ze de weg wijst en ze een ander perspectief biedt."

Apart

De ouders zien hun kinderen veel. "We brengen al onze vakanties met elkaar door. En als Bruce zin heeft om langs te komen of mee te eten, dan belt hij even en komt langs." Moore vindt dat niet apart. "Ik denk dat het in elk gezin zo zou kunnen zijn als de kinderen als belangrijkste prioriteit worden gezien."

De brunette is niet zo blij met haar ex-man, ook haar huidige echtgenoot prijst ze de hemel in. "Mijn echtgenoot zou wel eens de beste man van de wereld kunnen zijn. En hij is ook nog eens prettig om naar te kijken."

Volwassen

Het leeftijdsverschil van ruim vijftien jaar levert geen problemen op, zegt de actrice. "Ashton is ontzettend volwassen en wijs. We zijn twee gelijkgestemde zielen en daar heeft leeftijd niets mee te maken."