Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week welke BN'ners een faillissement boven 't hoofd hangt, Tooske echt totaal passé is, twee verwende prinsesjes in hun speelgoedpaleis, Charly Luske en Tanja Jess van seksspeeltjes houden en de brave Prins Maurits slinks zes ton in zijn zak steekt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Geen centen meer

Je hebt een contract bij de tv en verdient 40.000 euro per maand. En toch geef je te veel geld uit. Het gaat over Patty Brard, die volgens Story alwéér een faillissement boven het hoofd hangt. Ook voetballer Brian Roy maakt er een potje van, net als presentatrice Viola Holt. Patty Brard zou haar Amsterdamse huis moeten verkopen, Viola Holt heeft nog een dikke belastingschuld en het bedrijf van Brian Roy (hij verkocht voetbalpoppetjes) maakte 11 miljoen omzet, maar ging toch failliet, volgens het roddelblad. Helemaal niet waar, roepen de drie om het hardst. Patty verkoopt haar huis omdat ze bij haar vriend gaat wonen, Viola Holt krijgt zelfs geld terug van de belasting en Brian maakte helemaal geen 11 miljoen omzet, maar juist heel veel verlies. Hoe dan ook, laat ze vooral de moed niet verliezen. Het bedrijf van mediamagnaat Joop van den Ende ging ooit ook (bijna) failliet en kijk nu: hij is ongeveer de rijkste man van Nederland. Dus BN'Ners: gewoon lekker blijven schnabbelen, beetje zuinig aan doen, geen financiële wilde avonturen, en dan komt het allemaal best weer in orde.

Tooske dooske

Met veel tamtam werd ze binnengehaald als hét nieuwe kijkcijferkanon. De blonde Tooske Ragas moest miljoenen kijkers voor SBS6 gaan binnenhalen. Blond en blij verscheen ze voor de camera's, maar al snel bleek dat ze de belofte niet kon waar maken. Concurrente/collega Wendy van Dijk deed het veel beter. En zelfs Natasja Froger, die pas net een paar afleveringen van Hart in Aktie heeft gepresenteerd, trekt al veel meer kijkers. Al twee programma's van Tooske zijn wegens mislukking voortijdig gestopt en het veel besproken 'Wie wordt Tarzan' (een auditie-show) trok maar 400.000 kijkers. Naar Natasja Froger keken daarentegen een miljoen mensen. 'Iets waar Tooske alleen maar van kan dromen' schrijft Story valsig. We zijn benieuwd hoe het met Tooske zal aflopen, helemaal als ze straks na haar zwangerschapsverlof weer aan de bak probeert te komen.

Verwende prinsesjes

Als prinses heb je natuurlijk wat je hartje begeert: kasten vol kleren, een mooi huis en bakken met speelgoed. Zo gaat dat in sprookjes. Maar voor Amalia en Alexia geldt dat in het echt ook. Het schijnt dat de twee meisjes zó veel cadeautjes krijgen, dat de kasten op Eikenhorst niet meer dicht kunnen. Hun kamers lijken wel speelgoed-warenhuizen. Alexander en Maxima wilden hun kinderen eigenlijk liever een beetje kort houden en ze sober opvoeden. Maar alle tantes, opa's, oma's en peetouders denken daar anders over. Met Sinterklaas kwamen er zakken vol cadeaus op tafel en twee dagen later, op Amalia's verjaardag, werd het feestje nog eens dunnetjes over gedaan. Het gevolg: Maxima weet niet meer waar ze alle troep moet laten, want de kasten puilen uit. Volgens Party is Willem Alexander vroeger ook zo verwend, maar is hij daar gelukkig niet door verpest. 'Toch is onze kroonprins iemand die geniet van de kleine dingen des levens en die oog heeft voor de noden van anderen die het minder goed hebben getroffen,' schrijft het blad. Gelukkig, er is nog hoop voor de toekomst van de twee jonge prinsesjes.

Tanja en Lassie

Wat blonde vamp Tanja Jess in haar veel jongere Charly Luske ziet, hebben we nooit zo begrepen. Ze schelen een jaar of tien, en de voormalig boy-bandzanger ziet er leuk uit, maar is geen geweldig lekker ding. Maar ándere dingen kan hij blijkbaar wel geweldig, lezen we in Party. De zanger/acteur verklapt namelijk dat hij en Tanja het heel leuk hebben samen in bed. 'We hebben wat dingetjes die Tanja en ik leuk vinden' bekend hij openhartig 'want als man kun je dan wel likken als Lassie, die speeltjes gaan gewoon sneller en als man kun je daar niet tegenop'. Aha, zo gaat dat daar dus. Een man als Lassie èn een nachtkastje vol speelgoed. Geen wonder dat Tanja altijd zo stralend op de foto's staat. We kunnen vanaf nu alleen nooit meer gewoon naar hun foto kijken zonder meteen herinnerd te worden aan de Lassiepraktijken en 'de dingetjes' nu Charly dat zo openhartig heeft verteld.

Snel verdiend

Prins Maurits en Marilène hebben ongemerkt hun huis verkocht. Het stel is inmiddels al verhuisd naar een groter onderkomen. Voor hun oude huis heeft het prinselijk paar flink gevangen. Privé weet te melden dat ze maar liefst 600.000 euro winst hebben gemaakt met de verkoop. Maar die verkoop ging wel wat vreemd. Het huis is verkocht voor 1,3 miljoen euro, maar het rare is dat het nooit openbaar te koop is aangeboden. Men vermoedt dat een tussenpersoon is ingeschakeld, een Belgische man. Die heeft de bijzondere naam 'Slinkert', wat natuurlijk direct naar 'slinks' verwijst. De man kocht het huis, woonde er zelf nog geen dag in en heeft het huis nu weer te koop aangeboden voor 1,4 miljoen euro. Zo blijft prins Maurits heel veilig uit de publiciteit, heeft hij toch zijn dikke winst en als beloning mag meneer 'Slinkert' met nóg een ton winst het pand weer verkopen. Goed bedacht, snel verdiend, maar of het helemaal netjes en volgens de regels is, kan Privé ons helaas niet vertellen.