AMSTERDAM - Pamela Anderson is woedend op haar ex-man in spe Kid Rock. De rockzanger beweerde onlangs dat het onophoudelijke gefeest van Anderson de werkelijke oorzaak is van de scheiding. Volgens Anderson is dit "absoluut onwaar".

De rondborstige blondine liet woensdag in de show van Howard Stern weten dat Kid Rock een "leugenaar" is. Volgens Rock liep Anderson alle feesten af en was ze, gedurende hun kortstondige huwelijk, nooit thuis bij de kinderen.

Anderson beschrijft de recente scheidingsperikelen als "misselijkmakend". "Rocks kritiek op mijn moederschap maakt me nog het meest overstuur", aldus de ex-Baywatch ster tegen Stern.

Film

Anderson zegt slechts drie dagen per week in Vancouver geweest te zijn, voor de opnames van een nieuwe film. "Ik heb alle tijd gehad voor mijn kinderen", aldus de blondine.

Anderson liet onlangs weten na slechts vier maanden huwelijk te gaan scheiden van de rockzanger. Sindsdien doen verschillende geruchten over de werkelijke oorzaak de ronde. Zo zouden de extreme woedeaanvallen van Rock hebben bijgedragen aan de breuk.

Zoontjes

Anderson heeft twee zoontjes met haar eerste man Tommy Lee, de 10-jarige Brandon en de 8-jarige Dylan. Kid Rock, die eigenlijk Bob Richie heet, heeft een zoon uit een eerdere relatie, de 13-jarige Bob junior.