AMSTERDAM - Actrice Tara Reid is donderdag aanwezig bij de opening van de jubileumeditie van de Miljonair Fair. De beurs, die van donderdag tot en met zondag plaatsvindt in de Amsterdamse RAI, viert dit jaar zijn vijfde verjaardag.

Bekijk video

Reid, bekend van de film 'American pie', verloot een met goud en diamanten beklede mobiele telefoon.

Niet alleen de Fair viert dit jaar een jubileum. Mart Visser is voor de vijfde keer van de partij. Hij presenteert zijn nieuwe haute couture. Juwelenontwerper Rodrigo Otazu waagt zich aan een exclusief kledingontwerp. Het Britse topmodel Erin O'Conner showt tijdens de opening op donderdag een jurk van de Argentijn. Zanger en presentator Gordon heeft voor zijn nieuwe kledinglijn By Gordon een stand gereserveerd.

Goede doelen

Bezoekers die niet alleen geld willen uitgeven aan Bentleys en dure horloges, kunnen steun betuigen aan verschillende goede doelen. De stichting Orange Babies, die hulp biedt aan met hiv geïnfecteerde vrouwen en baby's in Afrika, is op de beurs aanwezig.

Katja Schuurman bemant persoonlijk de informatiestand van haar stichting Return to Sender. Met dit project probeert zij in westerse landen een afzetmarkt te creëren voor producten uit ontwikkelingslanden.

Jort Kelder

Wie volgend jaar ook graag als miljonair de beurs wil bezoeken, kan maandag wat opsteken tijdens 'Business Monday', die volledig in het teken staat van netwerken, workshops en lezingen. Zo komt Jort Kelder vertellen over de totstandkoming van de Quote 500. Vragen als 'hoe beland je zelf op de lijsten der lijsten' komen aan de orde.