AMSTERDAM - Mel B. is "zwaar geschokt" dat Eddie Murphy een DNA-test wil laten doen zodra haar kind geboren is. Deze week werd bekend dat het koppel uit elkaar gaat. De ex-Spice Girl is vijf maanden zwanger, maar Murphy betwijfelt of hij wel de vader is. Dat meldt The Sun donderdag.

Bekijk video

Mel B. is woest over het feit dat Murphy een vaderschapstest wil laten doen. "Eddie is de vader van de baby, dat staat vast. Ik ben harstikke trouw geweest gedurende onze relatie, dus ik snap niet waar hij het over heeft", aldus de zangeres.

Mel B. zegt via de krant vernomen te hebben dat zij en Murphy uit elkaar zijn. "Voor zover ik wist hadden we nog een relatie. We hadden onlangs wel ruzie gehad, maar we waren niet uit elkaar", zo stelt de voormalig Spice Girl.

Verdacht

Volgens bronnen rondom het koppel hadden Mel B. en Murphy voornamelijk ruzie over de familie van de acteur. Zo zou Mel B. het niet goed kunnen vinden met Murphy's moeder Lillian, die bij hem in huis woont. De familie van Murphy zou het bovendien "verdacht" vinden dat Mel B. kort nadat ze Murphy had ontmoet al zwanger was.

Mel B. en Murphy hebben zes maanden een relatie gehad. Het stel ontmoette elkaar kort nadat Murphy en zijn vrouw Nicole uit elkaar gingen. Zij waren zeven jaar bij elkaar en hebben samen vijf kinderen. Mel B. is eerder getrouwd geweest met danser Jimmy Gulzar, met wie zij een dochtertje heeft.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift People heeft Murphy momenteel een relatie met filmproducent Tracey Edmonds.