AMSTERDAM - Britney Spears kan binnenkort een bezoekje van de kinderbescherming verwachten. De organisatie maakt zich ernstige zorgen over het gedrag van de popdiva en wil controleren of alles goed gaat met haar kinderen Sean Preston en Jayden James.

Sinds bekend werd dat Spears gaat scheiden van haar man Kevin Federline, heeft de popdiva zich vol overgave in het nachtleven gestort. Daarbij werd Spears meerdere malen in compromiterende houdingen op de foto gezet.

Zo circuleren er op internet tientallen foto's van de zangeres zonder slipje. Ook trok Spears onlangs in het bijzijn van haar nieuwe stapvriendin Paris Hilton haar broek uit in een nachtclub.

Niet alleen de kinderbescherming is bezorgd om het gedrag van de zangeres. Ook Spears' moeder heeft haar bezorgdheid geuit. Naar verluidt heeft zij haar dochter nog niet kunnen bereiken, zo meldt de website TMZ.

In april dit jaar kreeg Spears ook al bezoek van de kinderbescherming. Nadat haar zoontje zijn hoofd had bezeerd bij een val uit een hoge stoel, bracht de overheidsdienst een bezoek aan de popster in Malibu.