NEW YORK - Het is voorbij tussen acteur Eddie Murphy en zangeres Mel B. De 31-jarige ex-Spice Girl is vijf maanden zwanger. In een interview met RTL Boulevard meldde Murphy dat hij direct na de geboorte een vaderschapstest wil.

Bekijk video

Volgens de acteur is het zelfs niet zeker of het kind dat de zangeres verwacht, wel van hem is. "We zijn niet meer bij elkaar en we weten pas na het bloedonderzoek van wie het kind is."

Relatie

De website van het Amerikaanse tijdschrift People meldt dat Murphy momenteel een relatie heeft met filmproducent Tracey Edmonds. Edmonds en de bekende acteur gaan al anderhalve maand met elkaar uit, zo vertelde de 39-jarige brunette tijdens de première van de musicalfilm 'Dreamgirls' in New York.

Murphy speelt met zangeres Beyoncé Knowles in 'Dreamgirls', dat gebaseerd is op de gelijknamige Broadway-musical uit de jaren tachtig. De producent kwam met de 45-jarige komiek naar de filmpremière. Ze werd door de pers gevraagd of ze gelukkig was. "Ja, ik ben erg gelukkig. We hebben het gezellig", antwoordde ze glimlachend.