AMSTERDAM - Kevin Federline wil een eigen realitysoap. De rapper, wiens debuutalbum op 151 binnenkwam in de Amerikaanse hitlijsten, heeft producer Kenneth Crear benaderd met het idee voor een realitysoap over zijn leven. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Crear is ook verantwoordelijk voor de serie House of Carters, waarin het wel en wee van Backstreet Boy Nick Carter, zijn broertje Aaron en hun drie zussen centraal staat.

Volgens Crear heeft Kevin hem benaderd omdat hij vond dat Nick Carter 'levensecht en waarheidsgetrouw' overkomt in de show. "Ik heb Nick van een andere kant laten zien, waardoor mensen hem zijn gaan respecteren. Daarom is Kevin naar mij toegekomen."

Mislukt

Volgens Crear zal een eventuele show zeker niet alleen over de scheiding van Kevin en Britney gaan. "Het is niet zo dat hij haar nu haat. De show zal Kevin laten zien zoals hij echt is, maar Britney zal echt niet worden zwartgemaakt. Het was een mislukt huwelijk, maar de show zal verder gaan dan dat." Spears vroeg vorige maand de scheiding aan na een huwelijk van twee jaar.

Het is niet de eerste keer dat de 28-jarige Kevin te koop loopt met zijn privéleven. Vorig jaar werd in Amerika de realityserie 'Britney & Kevin: Chaotic' uitgezonden. Deze show bevatte uitsluitend door het koppel zelf gefilmde beelden.