AMSTERDAM - Gordon heeft ruzie met het bouwbedrijf dat vorig jaar zijn villa heeft verbouwd. De aannemer uit Ede zegt voor zijn diensten niets betaald te hebben gekregen.

De website Sterrenstek heeft de hand weten te leggen op documenten waaruit blijkt dat er een verzoek is ingediend om beslag te leggen op de Gooise villa van de zanger.

Deurwaarder Hooijer erkent dit tegenover de website. "Het klopt dat wij beslag hebben aangevraagd voor een bedrag van 65 duizend euro. Maar dat is nog nattevingerwerk. Mijn cliënt zal binnen vier weken met het werkelijke bedrag komen." Als Gordon niet met het geld over de brug komt, wordt zijn villa in beslag genomen.

Inbraak

Het huis in Blaricum heeft Gordon het laatste jaar toch al niet veel geluk gebracht. Vlak na de verbouwing vorig jaar werd er ingebroken. De zanger was zelf niet thuis op het moment van de inbraak, maar voelde zich nog lange tijd onveilig in zijn weelderige stulpje.

Afgelopen zomer maakte hij bekend op zoek te gaan naar een huis in Amsterdam omdat hij in 't Gooi de gezelligheid mist. Maar de verkoop is inmiddels afgeblazen. Het gerucht gaat dat het 'Goor' niet lukte om zijn huis te slijten.

Het management van Gordon was vrijdag niet bereikbaar voor een toelichting.