Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Ellemieke stikjaloers is op Leontine, de humor van de Oranjes (lachen!), Marco Borsato zijn broek aanhoudt, Rob de Nijs zich wil voortplanten en alles over de vuile sokken van Willem-Alexander. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Razend jaloers

Blonde tv-babe Ellemieke Vermolen droomde van een leven met de rich and famous. Ze trouwde met songschrijver John Ewbank en haar bedje leek gespreid. Helaas liep het huwelijk stuk en Ellemieke moest opnieuw op zoek. Na vele relaties is ze nu beland bij Jan Smit, die bijna 10 jaar jonger is. Dat maakt haar niks uit, aldus Privé, want Ellemieke doet er álles aan om sterrenstatus te krijgen. Ze zou razend jaloers zijn op het leventje van Leontine Borsato, met haar rijke man, leuke kids en droomhuwelijk.

Recentelijk verklaarde Marco nog zijn liefde aan Leontine en Ellemieke zou ook dolgraag zo'n romantische man hebben. Maar vanwege haar stormachtige verleden en haar carrièredrang, vraagt het blad zich af of ze dit geluk ooit met Jan zal vinden. 'En velen in Volendam blijven hopen van niet' voegt het blad fijntjes toe, doelend op de weerstand tegen Ellemieke van sommige dorpsgenoten van Jan.

Niet bloot

Marco Borsato is het boegbeeld van de organisatie War Child. Hij neemt nummers op voor dit goede doel en reist af en toe naar kinderen in oorlogsgebieden. Maar hoe zeer zijn hart ook ligt bij de oorlogskindjes, zijn broek houdt hij aan. Dertien andere mannen, waaronder Mike Starink en Louis Frequin (zoon van Willibrord?) ontdeden zich echter wèl van hun kleren. Zij poseerden bloot voor het blad Starstyle. Het blad steunt met 'Naked Issue' War Chid en de boys waren graag bereid daar hun broek een keer voor te laten zakken.

In Privé meldt een medewerker: 'Ambassadeur Marco Borsato hebben we nog niet uit de broek weten te praten. Maar volgend jaar is hij zeker aan de beurt'. Waarom niet al dit jaar? Is Marco zo preuts? Mag hij niet van Leontine? Of wil hij eerst zijn overtollige pondjes eraf trainen voordat hij zijn hele hebben en houwen toont? Afijn: to be continued.

Lachen

Er is onder de internationale royals een heuse babyboom bezig. Zowel onze Maxima, Mary van Denemarken en Letizia van Spanje zijn alledrie tegelijk zwanger. 'Dikke vriendinnen' grapt Weekend dan ook. Het is inderdaad een gezellig kliekje, die jonge royals samen. De kroonprinselijke paren van Noorwegen, Denemarken, België, Spanje en Nederland zijn dik bevriend en zien elkaar regelmatig.

En dan wordt er wat afgelachen. Zo grapte Willem Alexander ooit dat de koningsclub de Spaanse Letizia had omgedoopt tot Metizia. Immers: alle namen van de andere vrouwen beginnen met een M: Maxima, Mary, Mette Marit en Mathilde. Wat een gekkigheid, wat zullen ze gegierd hebben om de verbastering tot Metizia! Dit is dus blijkbaar hof-humor. Nou ja, ieder zijn eigen pretjes, zullen we maar denken.

Opa aan de rol

Nog een jaartje en dan kan hij met pensioen. Zanger Rob de Nijs is echter nog lang niet van plan om te stoppen. Sterker nog: Rob wil weer een nieuw gezinnetje stichten. Sinds enige tijd heeft de zanger een jonge vriendin, die maar liefst 26 jaar jonger is dan hij. Ze scheelt maar 14 jaar met de zoon van Rob! 'Leeftijd doet er niet toe, als je maar jong van hart en geest bent' kweelt Henriëtte verliefd. En inderdaad, ook een baby wordt niet uitgesloten. 'Ik wil Rob mijn hele leven lang bij me houden en ik hoop dat we samen heel oud worden' zegt de oud-verpleegkundige in Weekend.

De ex-schoonvader van Rob de Nijs (de vader van Belinda Meuldijk) heeft zelfs zijn goedkeuring aan het 'jonge' stel gegeven. 'Slim van je, om voor een verpleegster te kiezen' voegde hij er aan toe. En dat is inderdaad een handige bijkomstigheid. Als Rob ooit gaat kwakkelen met zijn gezondheid, kan zij de rolstoel duwen. Hoe ze dat gaat oplossen met in 1 hand een kinderwagen en in de andere een rolstoel, willen we tegen die tijd graag zien.

Oranjewasjes

Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in de wasmachine. Wat gebeurt er eigenlijk met de vuile was van de koninklijke familie? vraagt Party zich af. Dat hij spreekwoordelijk niet wordt buiten gehangen, weten we al. Maar wie draait al die babywasjes van de kleine prinsesjes, wast Maxima's onderbroeken en vist Willem-Alexanders vuile sokken uit de wasmand? Het blad kan zich niet voorstellen dat de prinses zelf dagelijks de machine vult, laat staan Beatrix. 'Hoogstwaarschijnlijk wordt de vuile was in een wasserette met zwijgplicht gewassen. En wellicht zijn er in de paleizen wel speciale waslakeien aanwezig', peinst het blad verder.

Party zou ook érg graag weten of Maxima pikante lingerie draagt en Willem-Alexander louter oranje boxershorts. Helaas: 'er is nog nooit wasgoed gespot van de oranjes en daarmee is de vuile was een van de best bewaarde geheimen van ons koningshuis' concludeert het blad. Misschien kan Weekend een reporter 'undercover' het paleis inkrijgen, die gaat posten in het washok?