AMSTERDAM - Nicole Kidman heeft de geruchten tegengesproken over een vermeende zwangerschap. De afgelopen weken doken continu verhalen op over een mogelijke zwangerschap, maar de Australische actrice heeft deze geruchten nu ontkracht.

"Nee, ik ben niet zwanger", aldus de 39-jarige filmster. Ze voegt er aan toe dat ze geen idee heeft hoe de speculaties zijn ontstaan. "Het ene moment wordt over me geschreven dat ik te dun ben. Op het andere moment schijn ik weer te dik te zijn, en gaat men er gemakshalve vanuit dat ik zwanger ben. Heel verwarrend", aldus de actrice.

Kidman vertelt dat haar moeder haar direct belde toen ze het 'nieuws' in de media las. "Ik heb haar gezegd dat er geen baby op komst is, en dat zij de eerste zal zijn die het hoort. Daarna lachten we erom, meer kunnen we er niet aan doen", zo zegt Kidman in de Daily Mail.

Kidman zegt dat ze wel graag een kind wil, maar dat ze het momenteel te druk heeft.

Onlangs werd bekend dat Kidman dit jaar de best verdienende Hollywood-actrice is. De Australische, bekend van films als Dogville en Bewitched, verdiende per film een geschatte 16 tot 17 miljoen dollar.