AMSTERDAM - Britney Spears kreeg een buikwandcorrectie na de geboorte van haar tweede kind. Dat onthult haar eerste echtgenoot Jason Alexander donderdag in het Britse dagblad The Sun.

In september kwam Jayden James met een keizersnede ter wereld. "Ze heeft het geld voor chirurgie en voedingsdeskundigen en daardoor heeft ze weer een mooi lichaam", zegt Jason, die blij is dat de 24-jarige zangeres gaat scheiden van rapper Kevin Federline. "Hij leek altijd zo negatief."

De breuk met Kevin is volgens de 25-jarige Jason gedeeltelijk een zakelijke beslissing. "Hij remde haar carrière af. Ze weet dat ze van hem af moest. Ze is twee jaar buiten de schijnwerpers geweest en dit gaat om veel geld."

Hilton en Lohan

Britney is bezig met het opnemen van een nieuw album. De zangeres, die in gezelschap van Kevin gewicht verzamelde en verslonsde, ziet er weer oogverblindend uit. Haar reputatie heeft echter schade opgelopen door aan één stuk door te feesten met Paris Hilton en Lindsay Lohan. Toen Britney onlangs uitging met Paris, stapte ze zonder ondergoed uit een auto, wat resulteerde in schokkende foto's op internet.

Volgens Federline, die met Britney is verwikkeld in een strijd om de voogdij over hun twee kinderen, is de blondine biseksueel. Inderdaad viel ze op andere meisjes, zegt Jason. "Alle mooie meisjes houden op de een of andere manier van andere meisjes. Inderdaad vond ze andere meisjes aantrekkelijk, maar we deden er nooit iets mee."

De zangeres trouwde begin januari 2004 met schoolvriendje Jason, maar ontbond het huwelijk na 55 uur.