Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: De mishandelde vriendin van bokser Regilio Tuur krabbelt overeind, blond lachebekje Chantal Janzen blijft beweren dat haar relatie met Johnny de Mol fántástisch is (ook al zoende hij met Katja Schuurman), maar weer eens is bewezen dat de Gooise matras ècht bestaat en Martijn Krabbé er graag op ligt en Tv-presentator Willibrord Frequin zonder pardon in de bak werd gesmeten. Oh ja: en in Idols de zus van GTST-ster. Dat moet doorgestoken kaart zijn. Lees mee in de bladen van deze week.

Goudzoekster

Om het legertje Bekende Nederlanders heen, hangt altijd een hele zwerm medewerkers en profiteurs die willen meezeilen op hun roem. Nu willen we niet meteen de styliste Rossana Lima tot profiteur bestempelen, maar dat zo'n onbekend, onbeduidend stylistetje regelmatig opduikt in de bladen, verbaast ons toch wel. Want eerst werd de donkere schone gesignaleerd met de ex-man van Caroline Tensen, toen zij net uit elkaar waren. Recentelijk dook ze op in super-roddelblad Beau Monde, waar ze een middagje mocht mooi zijn en slap kwekken met bekende Nederlandse vrouwen. En nu staat ze stralend naast niemand minder dan Martijn Krabbé te pronken tijdens een premiere. Een hele carrieremove voor een styliste. Boze tongen in Weekend beweren dan ook dat Rossana Lima een goudzoekster is die koste wat het kost in de schijnwerpers wil staan. Ook al moet ze daarvoor een paar mannenharten breken. Dan is ze al een eindje op weg met 2 BN'ners op haar lijstje.

Modepopje

Haar hoogblonde haar is inmiddels bruin geverfd, maar een mooi popje is de ex-vriendin van bokser Regilio Tuur nog steeds. Het was wel een bont en blauw popje, want Regilio kon zijn handen niet thuishouden en heeft er regelmatig op los gemept. Tuur zit nu in een psychiatrisch Centrum om onderzocht te worden en Pieternel heeft haar leven weer opgepakt. Ze is een kledinglijn begonnen. Hééé, merken de bladen meteen op, daar moet iets achter zitten. Wraak! Want de eigen kledinglijn van Regilio is failliet gegaan en dat vond hij vreselijk. Is dit Pieternel's revanche? Het modemerk heet 'Belvieve'. Kennen we die naam niet van The Bold en the Beautiful? In Party meldt Pieternel dat er van wraak geen sprake is. Ze wil gewoon eens uit de schaduw van Regilio treden en laten zien wat ze in haar mars heeft. Zorgwekkend is het dat de brunette ook vertelt nog steeds van Regilio te houden, hem in de gevangenis bezoekt en niet uitsluit ooit weer wat met hem te beginnen. Dom, dom, dom. Maar ja, echte blondheid zit van binnen, blijkt maar weer.

Zware crimineel

Willibrord Frequin heeft volgens Weekend een angstig avontuurtje beleeft. Hij was voor zijn programma in Tokyo base-jumpers aan het filmen -dat is illegaal aan een parachute van een gebouw af springen- toen hij door de Japanse politie werd gepakt. Willibrord werd in zijn kraag gevat en in een celletje van 2x2 meter gesmeten. Hij maakte zich daar ernstige zorgen of misschien de tape met opnames was afgenomen, maar dat bleek later niet zo te zijn. Al met al had Willibrord 8 angstige uren want hij zat tussen de zware criminelen, die aan handen en voeten geboeid waren. 'Toen ik buiten stond ademde ik de zuurstof in alsof het goud was' zegt hij daarover. Is het heel flauw als wij het niet kunnen laten te hopen dat de politie de opdringerige presentator de volgende keer wat langer vasthoudt? Zo'n 8 maanden in plaats van 8 uurtjes?

Musicalbabe

Ze blijft lachen en lonken naar de camera's. Musicalbabe en vriendinnetje van Johnny de Mol, Chantal Janzen is op de rode loper helemaal op haar plaats. Dolgelukkig is ze met haar bekendheid in de showbizzwereld. En dan is Johnny, telg uit het Willeke Alberti-John de Mol imperium natuurlijk een prima catch. Zelfs zoals we Johnny nu zien. Hij ziet er niet florrisant uit: bleek, met een hanekam en onder de vurige pukkels. Brrrr. Maar Chantal lacht zich er doorheen en houdt haar trofee stevig vast. De weekend rept van een affaire met Katja Schuurman. Johnny zou zoenend met haar zijn betrapt. Chantalleke zal het waarschijnlijk worst zijn. Zolang ze hem -doodsbleek en oververmoeid of niet- maar mee kan slepen naar een premiere en zo de aandacht op zich gericht weet, zal ze hem een slippertje wel vergeven.

Doorgestoken kaart

De zus van Aukje van Ginniken (Charlie in GTST) blijkt als kandidaat bij Idols te zitten. Voor de kijkers: Marieke van Ginniken had een soort flirt met het arrogante donkere zangertje Wayne. Dan weet je meteen wie het meiske is. Dat nou juist een zus van een BN'ner in het programma zit vinden we zó'n doorgestoken kaart. Bah, wat een teleurstelling. We dachten echt dat iedereen eerlijk auditie had gedaan. Maar dat geloven we nu natuurlijk niet meer. Is ze trouwens door naar de volgende ronde? Of kon de jury dat ècht niet maken omdat ze te slecht zong, zus van Bekende Nederlander of niet? We gaan vanavond weer met extra aandacht kijken. Je hoort het nog.