AMSTERDAM - Pamela Anderson zou de scheiding hebben aangevraagd na een grote ruzie met haar man over haar optreden in de film Borat. De rondborstige actrice liet maandag weten na vier maanden huwelijk te gaan scheiden van haar man, rockzanger Kid Rock.

Een kennis van het stel onthult aan de New York Post dat de twee grote ruzies hadden over het feit dat Anderson een rolletje had in de film. In de film valt Borat, gespeeld door Sasha Baron Cohen, als een blok voor de Baywatch actrice. Vervolgens reist Borat naar Californië af in de hoop de actrice ten huwelijk te vragen.

"Kid Rock was ziedend na het zien van de film. Hij zei tegen zijn vrouw dat ze zichzelf kleineerde", aldus de bron. "Ook heeft hij haar uitgemaakt voor hoer en slet." Volgens de kennis vond Anderson de film juist humoristisch, en hoopte ze dat haar kersverse man er ook zo over dacht."

Jaloers

Ook Kid Rocks onzekerheid en extreme woedeaanvallen zouden hebben bijgedragen aan Andersons beslissing om te scheiden. "Kid Rock is een ongelukkige en boze man. Hij vond Pamela's vrienden niet leuk en daarnaast was hij zeer jaloers op haar ex, Tommy Lee."

Het koppel trouwde eind juli op een luxueuze jacht in het Franse St. Tropez. Daarna gaven ze elkaar nog eens het ja-woord in Beverly Hills en Nashville. Onlangs werd bekend dat Anderson een miskraam had gekregen.

Anderson heeft twee zoontjes met haar eerste man Tommy Lee, de 10-jarige Brandon en de 8-jarige Dylan. Kid Rock, die eigenlijk Bob Richie heet, heeft een zoon uit een eerdere relatie, de 13-jarige Bob junior.