AMSTERDAM - Mel B heeft een mogelijke reünie van de Spice Girls gedwarsboomd. Dat zegt Geri Halliwell tegen OK Magazine. "Het was Scary Spice die geen zin had in een hereniging voor Live8."

De geruchten gingen dat de Spice Girls bij elkaar zouden komen voor een optreden op het door Bob Geldof georganiseerde mega-evenement. Geldof wilde de popgroep alleen laten optreden als de groep compleet is.

Volgens Halliwell beschouwt Mel B de Spice Girls als verleden tijd. "Wellicht heeft ze gelijk. We hebben onze kans gehad, en misschien moeten we daar gewoon vrede mee hebben", aldus de ex-Spice Girl.

Overigens voegt Halliwell daar aan toe dat ze niet uitsluit dat er ooit een reünie komt. "Een taxi-chauffeur zei onlangs dat we ook een reünie kunnen doen zonder Mel B."

Moederschap

Halliwell wil zich voorlopig even niet bezig houden met nieuwe optredens. De zangeres concentreert zich volledig op het moederschap. Een half jaar geleden kreeg Halliwell een dochtertje, Bluebell Madonna. De vader van het kind, de Amerikaanse scenarioschrijver Sacha Gervasi, is niet betrokken bij de opvoeding.