AMSTERDAM - Jessica Simpson moet diep in haar buidel tasten om te voorkomen dat een sekstape van haar uitlekt, zo meldden verschillende Amerikaanse media. Op de video zou de zangeres/actrice in actie te zien zijn met haar ex-man Nick Lachey.

Een kennis van Simpson laat weten dat het blonde idool erg geschokt is. "Jessica is iemand van moraal en principes. Dat haar naam nu in verband wordt gebracht met een sekstape vind ze heel erg."

De video zou naar verluidt in handen zijn gekomen van dezelfde personen die de sekstape van Pamela Anderson lekten. De geruchten gaan dat Simpson een flinke smak geld op tafel moet leggen, wil ze voorkomen dat de video in de openbaarheid komt.

Wachten

De 25-jaar oude Simpson heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze mannen laat wachten op seks. "Je moet het ze niet te gemakkelijk maken. Het is beter om eventjes te wachten."

Simpsons ex-man Lachey heeft momenteel een relatie met MTV-presentatrice Vanessa Minnillo. Simpsons naam wordt de laatste tijd in verband gebracht met zanger John Mayer.