LOS ANGELES - De van oorsprong Canadese actrice Pamela Anderson, die amper vier maanden geleden trouwde met rockzanger Kid Rock, heeft een scheiding aangevraagd. Dat heeft de 39-jarige voluptueuze blondine maandag op haar website gezegd.

Bekijk video

"Ja het is waar. Helaas onvermijdelijk", is haar korte commentaar. Haar publiciteitsagent meldde dat Anderson eind vorige week een scheidingsverzoek heeft ingediend bij de rechtbank, net als Rock.

De relatie tussen Anderson en Rock, wiens echte naam Bob Ritchie is, is altijd onstuimig geweest. Ondanks dat ze zich verloofden in 2002, kwam het nooit van een huwelijk.

Huwelijksbootje

Toen ze elkaar afgelopen zomer na een tijdelijke breuk echter weer tegen het lijf liepen, lieten ze er geen gras over groeien. De voormalige playmate en de rocker stapten eind juli in het Zuid-Franse Saint Tropez in het huwelijksbootje.

Anderson was tweemaal eerder gehuwd met Motley Crue-drummer Tommy Lee. Zij hebben twee zoontjes, Brandon (10) en Dylan (8). Voor de 35-jarige Kid Rock was het zijn eerste huwelijk. Hij heeft een zoon uit een eerdere relatie, de 13-jarige Bob junior.