LONDEN - Heather Mills verliest liever de rest van haar ledematen dan dat ze nog een keer de traumatische scheiding van Paul McCartney moet meemaken. Dat zei het 38-jarige ex-model tijdens de uitzending van het Amerikaanse tv-programma Extra. Mills verloor bij een motorongeluk in 1993 haar onderbeen.

Bekijk video

De ex-Beatle en Mills waren vier jaar getrouwd en hebben een 3-jarige dochter, Beatrice. In mei van dit jaar lieten ze weten te gaan scheiden. "Ik heb liever dat iemand mijn ledematen afhakt dan dat ik nog een keer moet meemaken wat ik nu doormaak", zei Mills.

"Er wordt zoveel kwaad over mij gesproken, terwijl ik niets anders heb gedaan dan verliefd worden op een icoon." Een scheiding is altijd zwaar volgens het voormalige model, maar die publiekelijk doormaken noemt ze "verschrikkelijk".

Liefde

Diverse roddelbladen verweten haar dat ze achter het geld van de 64-jarige ex-Beatle aan zat. In het tv-interview benadrukte ze dat "onvoorwaardelijke liefde" de enige reden was om te trouwen met McCartney.

Mills liet desgevraagd weten dat ze nooit meer wil trouwen. "Ik sluit niet uit dat ik weer verliefd word, maar trouwen doe ik niet meer."