AMSTERDAM - Het leven van een voetballer gaat niet over rozen. David Beckham was zaterdag niet aanwezig bij het huwelijk van zijn goede vrienden Tom Cruise en Katie Holmes, omdat hij was teruggeroepen door zijn club Real Madrid.

Bekijk video

Vrijdag was hij wel aanwezig bij het diner voorafgaand aan de bruiloft, maar tijdens de ceremonie zelf moest hij verstek laten gaan.

De 31-jarige Beckham, die geblesseerd is aan zijn knie, zat zaterdag op de bank tijdens de wedstrijd van Real Madrid tegen Racing Santander. Zijn vrouw Victoria nam daarop haar zus Louise mee naar de huwelijksplechtigheid.

Sterren

Naast Victoria Beckham waren er ook andere sterren, zoals Will Smith, Jim Carrey en Jennifer Lopez aanwezig bij het huwelijk van Cruise en Holmes. Zij trouwden zaterdag in het Italiaanse middeleeuwse stadje Bracciano, net buiten Rome.

Details

Een paar dagen na het huwelijk van filmsterren komen steeds meer details van de ceremonie naar buiten. Mode-ontwerper Giorgio Armani, die de geliefden en hun baby Suri in de kleren stak, deed dinsdag in de Britse krant Daily Express een boekje open over de gebeurtenissen van zaterdag.

Zoen

De niet voor publiek toegankelijke plechtigheden in het stadje Bracciano, in de buurt van Rome, werden door 150 vrienden en familieleden van het stel bezocht. Toen Cruise zijn bruid mocht kussen leek daar geen einde aan te komen. "De zoen ging maar door. Op een gegeven moment gingen de gasten zelfs 'stop, stop!' roepen", aldus Armani.

Cruise staat er om bekend dat hij zijn affectie voor Holmes graag publiekelijk etaleert. Eerder al stond hij te springen op de bank in de talkshow van Oprah Winfrey toen hij sprak over zijn geliefde. Tijdens de ceremonie zaterdag waren ook de oudere kinderen van Cruise, Isabella en Connor, aanwezig. In zijn vorige huwelijk met Nicole Kidman adopteerde hij die.