Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Katja van haar knol kletterde, Bea een nat pak haalde, Patrick Kluivert in de re-styling gaat, Jan Smit graag warme bollen heeft en Gordon een lichtgeraakte tuthola is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Kletter

Onelegant en wijdbeens ligt ze er bij. We hebben het over ‘beauty’ Katja Schuurman. In Party zien we een reportage waarbij de actrice op zeer onelegante wijze is gefotografeerd. En niet voor een onflatteuze filmrol. Nee, Katja ligt als een soort hulpeloze tor op haar rug te spartelen nadat ze van het paard is gesmakt. Voor een tv-programma moest ze een parcourtje springen terwijl ze helemaal geen rij-ervaring heeft. Ze kreeg een paar lessen en waagde het er toen op.

Dat het niet meevalt, blijkt uit het verloop van de wedstrijd. Het paard sloeg op hol en Katja kletterde onelegant op de grond. Gelukkig droeg ze een helm en waarschijnlijk ook een body-protector, dus kwam ze er met alleen spierpijn van af. Maar over de ‘fatale gevolgen’ voor haar vermeende zwangerschap lezen we helaas niks. Ze zal dus nog (steeds) wel niet zwanger zijn.

Natte stappers

Na alle verhalen over Beatrix’ betonnen kapsel, zien we haar deze week weer eens met losse haren. De majesteit is op bezoek in De Antillen en laat daar de koninklijke lokken waaien. Ook de geklede pumps schopte ze voor de gelegenheid uit. Op de foto’s in de bladen zien we Bea sportief gekleed met een zonneklep, in broek en op blote voeten in teenslippers. Een goede zet, want na een boottochtje belandt ze pardoes in de branding. De golven spoelen om haar voeten en de broekspijpen worden nat.

Een behulpzame politieman tilde de majesteit nèt niet ver genoeg uit de boot, met dit natte pak ten gevolge. Bea lacht, maar wie weet wat voor sancties er voor de man volgen. In het boek van royaltyverslaggever Peter van der Vorst lezen we dat De Oranjes bijzonder explosief kunnen reageren. Een beveiligingsambtenaar die ooit de plassende hondjes van prinses Margriet tamelijk onvriendelijk uit de auto gooide, werd van het toneel gevoerd. Hopelijk staat dat lot deze brave bruine agent niet te wachten.

Kluivert make-over

Patrick Kluivert is back. De bad-boy van het voetbal heeft Barcelona achtergelaten en woont nu in België. Hij deed dat omdat hij graag dicht bij zijn kids wil zijn, die hij om de twee weken bij zich heeft. Hoewel de voetballer riep zijn ex Angela terug te willen, is er een kaapster op de kust. Het is Rossana Lima, een donkerharige, zeer rondborstige (implantaten?) schone, die styliste is. ‘Ze is méér dan een goede vriendin’ geeft Patrick lachend toe in Privé.

‘Ros’, zoals intimi de styliste noemen, heeft echter nog geen kennis gemaakt met Patrick’s kids. ‘Dat houden we nog gescheiden’ meldt de voetballer. Zo intiem is de relatie dus ook weer niet. Maar ondertussen logeert Rossana wel bij Kluivert, gaat het stel uit eten en natúúrlijk hebben ze ook lekker geshopt. Benieuwd wanneer we Patrick in zijn extreme make-over zien. Want meestal is het: nieuwe vrouw, nieuwe looks. Alhoewel zijn ex fashion-victim Angela zelf ook behoorlijk van wanten (lees: shoppen en stylen) wist.

Getsie!

Zanger Jan Smit reisde ter promotie van zijn onderbroekenlijn (!) met zijn ouders naar China. Hij ging er gezellig een avondje uit en belandde zelfs in een Karaoke-bar. Maar het eten in het land vond hij helemaal niks, vertelt hij in Privé. ‘Ik wilde saté, maar dat hadden ze niet. Toen koos ik voor babi pangang, maar ook dat kenden ze niet’ verwonderde de jonge Volendammer zich. Uiteindelijk proefde hij een stukje vlees, dat van een kat bleek te zijn. Getsie!

Een pagina verder lezen we wat onze Janneman dan wèl lekker vindt. Dat blijkt gebakken kibbeling bij het ontbijt te zijn, en warme flippen. Bedoelt hij de flippen van zijn nieuwe liefje Ellemieke Vermolen misschien? Helaas niets pikants te melden. Warme flippen zijn een lokale specialiteit: opgewarmde witte bollen met boter en suiker. Knap van Jan dat hij zijn vetrollen in bedwang weet te houden met zo’n stevig vissers-ontbijt en in zijn eigen onderbroeken voor de foto durft te poseren.

Tuthola

Zanger Gordon laat geen kans voorbijgaan om mensen af te kraken. Op tv, radio en in zijn column krijgt iedereen er van langs. Van minister president Balkenende (een slungelige nerd zonder sex-appeal), weerman Piet Paulusma (een uithangbord voor slechte kleding), Marco Borsato (met zijn zogenaamde poëtische teksten), Lucille Werner (haar boek loopt wél) tot Henny Huisman (met zijn gejank en gezeur). Erg grappig, vindt Gordon ongetwijfeld.

Maar o, wee als je aan de diva zelf komt. Daar kan ijdele ‘Goor’ helemaal niet tegen. Toen De Telegraaf iets schreef over zijn slechte kijkcijfers, stopte een diep beledigde Gordon onmiddellijk met zijn column voor die krant. Ook Privé vindt dit een uitermate kinderachtige actie van de zanger. ‘Door niet direct in de hoogste boom te klimmen als iemand je liedje of zelfgeborduurde jeans niet leuk vindt, toon je meer klasse,’spreekt het blad de tuthola vermanend toe. Ze noemen hem ‘de zingende lolbroek met een kort lontje en lange tenen’. Benieuwd of Gordon met een woedende reactie komt.