ROME - Kort voor het huwelijk van Tom Cruise (44) en Katie Holmes (27), van donderdag tot en met zaterdag in Bracciano bij Rome, komen er steeds meer details aan het licht. Zo zijn exclusieve beelden van het huwelijk voor ruim 1,5 miljoen euro aan verschillende agenten verkocht.

Het geld wordt aan een goed doel geschonken, berichtte de Italiaanse krant Il Messaggero woensdag. De huwelijksparty, die is aangekleed door het modehuis Giorgio Armani, kost 1,5 miljoen euro, 1 miljoen euro minder dan eerder was begroot.

Voor het licht in het kasteel Odescalchi zijn 6000 kaarsen aangeschaft die de geuren koffie en rozen verspreiden.

Cadeau

De Beckhams weten nog niet wat ze Cruise en Holmes gaan geven voor hun huwelijk, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. David en Victoria zijn uitgenodigd voor de bruiloft, die dit weekeinde in Italië plaatsvindt. Volgens een bron zijn de Beckhams nog steeds op zoek naar het perfecte cadeau.

Ook talkshowkoningin Oprah Winfrey heeft geen idee wat ze voor het huwelijkspaar moet kopen. Dat vertelde ze in het Amerikaanse televisieprogramma Extra. Hoewel ze niet is uitgenodigd voor de ceremonie wil Oprah, die bekend staat om haar vrijgevigheid, het koppel een cadeau geven. Tom maakte zijn liefde voor Katie wereldkundig door op de bank te springen toen hij te gast was in Oprahs show.

Vriendinnen

The New York Post meldt woensdag dat actrice Brooke Shields wel is uitgenodigd voor de plechtigheid. Zij en Cruise zouden goede vriendinnen zijn geworden nadat hun dochtertjes Grier en Suri allebei op 18 april waren geboren.

Modder

Dat is opmerkelijk omdat Shields en Cruise eerder nog in het openbaar met modder naar elkaar hadden gegooid. Cruise bekritiseerde Shields vorig jaar omdat de actrice haar genezing van een postnatale depressie toeschreef aan antidepressiva.