AMSTERDAM - Jude Law en Sienna Miller gaan definitief uit elkaar. Het acteurskoppel had drie jaar lang een relatie, maar zegt onoverkomelijke meningsverschillen te hebben. Dat meldt de Britse krant The Mirror.

Het stel kreeg begin dit jaar opnieuw een relatie, nadat ze in 2005 uit elkaar waren gegaan omdat de 33-jarige Law een affaire had met hun kinderoppas Daisy Wright. De affaire werd onthuld door een Britse krant. Law bood later publiekelijk zijn excuses aan.

Geknokt

Law en Miller zeggen niet langer een toekomst samen te hebben. “We hebben ons best gedaan en hard voor onze relatie geknokt, maar het is beter dat onze wegen scheiden”, aldus het stel. “We denken dat dit het beste voor ons is.”

De afgelopen tijd werden beide sterren geregeld met andere beroemdheden gespot. Zo zou Law ondertussen een relatie hebben gehad met de Australische actrice Sophie Monk. Miller werd gezien met James Bond-acteur Daniel Craig.

The Holiday

Law is bekend van films als Alfie, Closer en The Aviator. Op de set van Alfie ontmoette hij Miller. De acteur had eerder een relatie met actrice Sadie Frost, met wie hij drie kinderen heeft. De acteur is volgende maand naast Cameron Diaz en Kate Winslet te zien in 'The Holiday'.

De 24-jarige Sienna Miller is bekend van onder meer Casanova en High Speed. De actrice zal volgend jaar te zien zijn in de Amerikaanse versie van de film 'Interview'.