AMSTERDAM - Een nieuwe 'catfight' in Hollywood is uitgebroken. Actrice en feestbeest Lindsay Lohan heeft een vierletterwoord naar het hoofd van zangeres en feestbeest Paris Hilton geslingerd. Op een filmpje op internet is te zien hoe Lohan, gevraagd of ze eerder ruzie had met Paris, een platte uitdrukking voor het vrouwelijk geslachtsdeel gebruikt. Naar verluidt hebben de dames interesse in dezelfde man, de Griekse miljonairszoon Stavros Niarchos.

De video, waarin de 20-jarige actrice Hilton uitscheldt terwijl ze in een auto stapt, is geplaatst op de website YouTube. "Ze maakt maar een grapje", zegt een andere passagier in het filmpje. Als Lohan vervolgens wordt gevraagd waarom ze het woord gebruikte, zegt ze: "Dat heb ik nooit gezegd. Paris is mijn vriendin. Ik houd van haar." Daarna scheurt de auto weg in de nacht.

Lohan staat bekend om haar rare streken. Een filmproducent waarschuwde haar dat ze minder moest rondhangen in clubs omdat ze daardoor te laat op de filmset kwam. De roddelpers beschrijft haar als een mannenverslindster.