AMSTERDAM - Kevin Federline is echt een hele aardige jongen. Dat zei zijn ex-vriendin Shar Jackson in het Amerikaanse televisieprogramma Inside Edition. Ze riep de media op te stoppen met het belachelijk maken van de nieuwbakken rapper.

Bekijk video

Federline verliet Jackson twee jaar geleden, toen zij hoogzwanger was van hun tweede kind, voor Britney Spears.

Volgens Jackson verdient haar ex de kritiek die de afgelopen jaren over hem heen kwam niet. Federline zou een nietsnut zijn, die zijn zwangere vriendin verliet om het geld van zijn nieuwe vrouw uit te geven.

Fouten

Vooral zijn uitgaansgedrag en zijn rap-aspiraties waren aanleiding voor veel spot. "Natuurlijk heeft hij fouten gemaakt", verdedigt Jackson hem. "Maar iedereen maakt fouten, alleen staat dan niet de hele wereld er naar te wijzen."

Britney Spears vroeg dinsdag de scheiding van Federline aan. Het stel was twee jaar getrouwd en heeft twee zoontjes, Sean Preston (1) en Jayden James (twee maanden). De breuk was voor veel media aanleiding voor vreugde. De presentatrices van de populaire talkshow The View vierden het feit zelfs met een echt feestje, inclusief confetti die uit het plafond kwam vallen.