AMSTERDAM - Eminem heeft in een radioshow hard uitgehaald naar Mariah Carey. De 34-jarige rapper is boos dat de zangeres hun relatie uit 2001 ontkent. Volgens hem zijn ze zo'n zes of zeven maanden bij elkaar geweest, zo schrijft The Sun.

"Ik heb zeker zes of zeven maanden een relatie gehad met Mariah. Helaas werkte het niet omdat we heel verschillend zijn. Mariah is een echte diva, ik ben eerder het tegenovergestelde", aldus Eminem in de Sirius Satellite Radio Show.

De rapper zal het talent van Carey nooit ontkennen, maar het feit dat zij hun relatie niet wil erkennen is voor Eminem onaanvaardbaar.

Het stel leerde elkaar in 2001 kennen om te praten over een mogelijke samenwerking. Volgens Eminem was dat het begin van hun relatie. Carey heeft eerder al toegegeven dat ze meerdere keren met Eminem heeft afgesproken, maar volgens de diva hoeft dat niet per se te duiden op een liefdesrelatie.

Britney Spears

Carey is niet de enige beroemdheid met wie Eminem het bed heeft gedeeld. In de radioshow gaf hij ook toe seks te hebben gehad met zangeres Britney Spears en actrice Tara Reid.