AMSTERDAM - Lindsay Lohan heeft zich op de bank van talkshowkoningin Oprah Winfrey uitgesproken over haar reputatie van feestbeest. Ze snapt niet waarom er zo'n ophef wordt gemaakt over het feit dat ze van uitgaan houdt.

"Ik ben 20. Is het soms een misdaad dat ik wel eens met mijn vrienden ga dansen."

Eerder dit jaar ontving Lohan een waarschuwing van filmproducent James G. Robinson. In een brief liet hij haar weten dat haar gedrag op de set van 'Georgia rules' niet langer werd getolereerd. Lindsay zou meerdere malen te laat op de set zijn verschenen en zelf een keer helemaal niet zijn komen opdagen. Volgens Robinson kwam dat omdat ze tot laat 's nachts in clubs rondhing.

Professioneel

Lohan was dinsdag bij Oprah om met regisseur Emilio Estevez te praten over de film 'Bobby', die later deze maand in Amerika uitkomt. Estevez zei dat Lindsay zich op de set superprofessioneel had gedragen en haar beste acteerprestatie ooit heeft neergezet.

Hij gelooft dat de media zoveel aandacht aan haar feestgedrag besteden omdat dat nou eenmaal verkoopt. "Maar ik zie liever dat ze wat aandacht besteden aan hoe geweldig ze in deze film is."