Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Ron Brandsteder gooit er het tv-bijltje bij neer, Mary Borsato in haar galajurk de nieuwe baby ging ophalen, Katja Schuurman door haar jonge lover is gedumpt en Patricia Paay er dit jaar met Kerstmis gezelligjes bijzit. En Mariska Hulscher, het mode-popje, dat elk gevoel voor decorum laat varen. Het is werkelijk geen gezicht, zo wijdbeens. Lees mee in de bladen van deze week.

Katja krijgt de zak

Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is, de zak. Sinterklaas vond dit jaar Katja Schuurman niet stout genoeg om haar in de zak mee naar Spanje te nemen, ze heeft wel de zak gekregen. Of de bons, zoals je het noemen wilt. Aan de Story vertelde zij dat haar jonge vriendje 'Eggie' haar heeft gedumpt. Na een relatie van een jaar, dus. 'Het raakt me meer dan ik had verwacht' meldt ze 'Er was sprake van échte liefde'. Maar heel verdrietig ziet ze er niet uit met haar ballonborsten in een bloot zilveren topje (het is winter, hoor!) en met nieuw stijlgemaakt haar.

Collegiale Kerst voor La Paay

Dit jaar niet wéér de familie, moet glamourlady Paay gedacht hebben. Maar alleen met Adam en hun dochtertje aan tafel leek haar ook zo kaal. Daarom nodigt ze dit jaar een aantal collega's uit het vak uit. Albert Verlinde viel onder andere die eer te beurt om bij de Curry-Paaytjes aan te schuiven. En gezellig: Gordon zal de gerechten aan elkaar zingen. Zou het weer eens een mediastuntje zijn van Patries? Want nu we weten dat hun 'Web-cam' serie doorgaat, zijn natuurlijk alle handelingen in Huize Paay verdacht. Patries weet ook wel dat we liever naar Albert Verlinde en Gordon kijken dan naar Patricia's eeuwige zusje Yvonne Keely en haar bejaarde ouders.

Ron kapt er mee

'Ik kap met tv' staat er voor op de Privé. En dat is precies hetzelfde als wat de presentator binnen in het tijdschrift heeft te melden. Ron kan het snelle tv-wereldje allemaal niet meer bijbenen. 'Vroeger was het veel leuker' miespelt hij. 'Toen mocht je nog lange shows maken en sterren uitnodigen'. En sinds Ron voor de rechter werd gesleept door ene totaal onbekende vrouw die beweerde een zoontje van Ron te hebben, geeft hij zijn portie tv helemaal aan Fikkie. Hangt hij zijn tv-jas voorgoed aan de wilgen. Gelukkig hoeft Ron er geen boterham minder om te eten. Hij heeft lekker kunnen sparen in de bijna 30 jarige tv-carriere en als erfgenaam van de Sony-topman, zit hij er warmpjes bij.

Oma Borsato

Zucht; daar is ze weer hoor. De moeder van Marco Borsato zoekt nog vaker de media op dan haar beroemde zoon. Zelfs de opening van een deur laat Mary Borsato niet ongemerkt voorbijgaan!En ook nu is ze weer van de partij. In alle bladen zien we een dolgelukkige Borsato en Leontine die hun derde kindje - een dochtertje Jada- mee naar huis mogen nemen. En wie duikt daarbij op: Mary. Terwijl Leontine er nog wat pips uitzien en haar pas-bevallen lijf verhult in een grofgebreid vest, heeft Mary er werk van gemaakt. Haar geblondeerde lokken helemaal in de krul, hippe bril op, lippen gestift en om haar (strakgetrokken?) nek een ketting die ieder ander naar een galabal zou aantrekken.

Tikkeltje ordi, Mariska

Een Fashion Victim was presentatrice Mariska Hulscher altijd al. Altijd gekleed in de laatste mode, altijd helemaal hip. Maar de presentatrice van een modeprogramma dreigt nogal door te slaan. Ze is van huis uit een keurige juffrouw die in Leiden rechten heeft gestudeerd (en heeft afgemaakt). Ze presenteerde dan ook altijd keurige programma's en leek de ideale schoondochter voor hoog opgeleide kijkers. Sinds ze gescheiden is en erop los flirt met haar nieuwe lover, is dat keurige er wel af. Het kortste rokje lijkt nog niet kort genoeg, het diepste decollete niet diep genoeg. En nu is Mariska door Party gefotografeerd terwijl ze tijdens een modeshow wijdbeens zit en ongenegeerd haar ene been gestrekt op de schoot van haar vriend heeft gelegd. Haar rokje is opgekropen tot haar onderbroek. Aan het glunderende hoofd van Philip te zien, die een bezitterige hand op haar knie legt, weet hij iets dat wij niet weten: dat ze helemaal geen onderbroekje draagt misschien?