Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week nóg meer intieme onthullingen over het Hof, dat roem 'erotiseert' (zelfs bij Jody Bernal!), de Gooische Vrouwen hun collega laten barsten, de party van een miljardairsdochter en het een dooie boel is in het designbed van de Des Bouvrie'tjes. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Beetje dom

Maxima zette zichzelf op de kaart met haar gevatte opmerking dat Willem Alexander 'een beetje dom' was geweest na een onnadenkende opmerking van de prins. De volgende dag sprak heel Nederland over 'een beetje dom' en het werd een gevleugelde uitdrukking. In Weekend kunnen we echter lezen dat deze spontane opmerking van Maxima helemaal niet zelfverzonnen en ad rem was. Hij was zelfs van te voren ingestudeerd! Weekend: 'Sterker nog: het was eigenlijk de bedoeling dat Willem Alexander zelf had gezegd dat hij 'een beetje dom' was geweest. Maar besloten wordt dat het effect groter is als Maxima dit voor haar rekening neemt.' Hoewel nu net deze anekdote niet uit het boek 'De Oranjes. Net gewone mensen?' van royaltyverslaggever Peter van der Vorst komt, smullen we altijd van dit soort ontboezemingen over onze eigen Royal family.

Liefdesring

Jodi Bernal schaatste de sterren van de hemel voor de tv-show en zijn ex-liefje viel voor zijn mooie pirouettes. Shanna Breukhoven -inderdaad, dochter van 'La Connie'- zag hem soepeltjes glijden en werd weer helemaal verliefd. De twee showbizzkids hadden ooit een relatie, maar die stierf een zachte dood. Blijkbaar zat er tóch nog een sprankje leven bij Shanna, want toen ze op de tribune zat, smolt ze opnieuw voor haar Jody. Ze had zelfs een ring voor hem gekocht. 'Een symbool voor onze bijzondere liefdesband' kweelt ze in Story. Zou het de roem van Jody zijn, die erotiseert, zodat ze hem terug wil? Is Shanna net zo gevoelig voor glamour en glitter als haar moeder? Helaas heeft Jody geen oren naar een nieuwe romance met Shanna: 'Ik wil even met niemand een vaste relatie'. Daar kan zelfs geen ring van een hip merk iets aan veranderen.

Klamme lappen

Waarschijnlijk hebben ze het mooiste en meest luxueuze designbed van het hele Gooi. Immers: Jan des Bouvrie zal ook wel zijn eigen echtelijke sponde hebben ontworpen. In Party lezen we dat er echter maar weinig spannend in dat mooie bed gebeurt. Sinds Monique des Bouvrie ziek is geweest, ligt het seksleven van de twee op zijn kont. 'Ik had totaal geen zin meer in seks. Dat is wel moeilijk voor een man als Jan,' zegt Monique in Party. En Jan klaagt dat er helemaal geen aandacht voor zijn situatie was: 'Alle aandacht is uiteraard voor de zieke. Maar ik heb er ook enorm mee geworsteld'. Het seksleven van de twee moet langzamerhand weer groeien, meldt het echtpaar. He getsie, dat soort details willen we toch helemaal niet weten. Twee van die oude mensen die het nog met elkaar doen, daar willen we niet eens aan dénken. Snel omslaan die pagina, op zoek naar een paar roddels die wèl wetenswaardig zijn…

Kouwe kak

In de serie Gooische Vrouwen zijn de vier hoofdrolspeelsters dikke vriendinnen. En volgens Linda de Mol (Sheryl) zijn ze dat in werkelijkheid ook. De au pair in de serie hangt er maar een beetje bij. Die is immers maar 'personeel' en alleen geschikt voor huishoudelijke klusjes. De rol van de achterbakse Tippiwan wordt gespeeld door Cystine Carreon. In Story lezen we dat de vier hoofdrolspelers in het echte leven ook niet zo veel over hebben voor hun Tippi. Cystine beleefde recentelijk de première van de musical Grease, waarin ze een rol heeft. Maar er was niet één 'Gooische Vrouw' in het theater te bekennen! Ze waren allemaal op vakantie of bezet. Ook de Gooische mannen lieten verstek gaan; niemand van de spelers uit de serie was naar Grease gekomen. Gelukkig is 'Tippiwan' over deze teleurstelling in het echt wat relaxter dan in de serie. Daar had ze waarschijnlijk een valse actie op touw gezet.

Dure dochter

De naam Mohammed Al Fayed kennen we van Dodi en prinses Diana. Het vermeende liefdespaar kwam om het leven en nog altijd strijdt Dodi's vader om erkenning van zijn zoon. Het Britse hof wil niet toegeven dat Dodi met Diana ging trouwen. Naast deze inspanningen voor zijn zoon, blijkt miljardair Mohammed ook nog een dochter te hebben. Dit rijkeluiskind moet ook wat om handen hebben en daarom klust Jasmine wat bij in de mode. Ter ere van haar kledingcollectie organiseerde pa een knalfuif, met tal van beroemde namen. Locatie: een Franse villa, die pappa recentelijk voor 50 miljoen Euro heeft verbouwd. Er werd een heel zanddecor compleet met echte duinen en palmbomen aangelegd en de 600 gasten hadden het reuze naar hun zin. In Privé zien we geen enkele foto van de ontworpen jurkjes van Jasmine, maar op deze protserige miljoenenfuif is dat een te verwaarlozen feitje.