AMSTERDAM - De Toppers staan volgend jaar opnieuw in de Amsterdam ArenA. Het trio, dat bestaat uit Gerard Joling, René Froger en Gordon, komt op 2 juni bijeen voor de derde editie van 'Toppers in concert'.

Thema's zijn net als in voorgaande jaren 'over the top' en 'bling bling'. Dat hebben de organisatoren van het evenement donderdag bekendgemaakt.

De solohits van de drie zangers werden dit en vorig jaar afgewisseld met onder meer medleys van Abba, liedjes van het Eurovisie Songfestival en succesnummers van André Hazes. Volgend jaar kunnen Toppers-fans een soortgelijke avond verwachten. Diverse gastoptredens staan in de planning, maar welke artiesten het drietal komen versterken is nog niet bekend.

Grap

'Toppers in concert' was vorig jaar twee keer uitverkocht. In totaal kwamen er toen honderdduizend bezoekers op het evenement af, dat in 2004 als een grap begon.

Dit jaar bezochten in totaal 165 duizend bezoekers de drie uitverkochte concerten. Voor volgend jaar staat vooralsnog één concert gepland. De voorverkoop daarvoor begint op 2 december.