AMSTERDAM - Tom Cruise en Katie Holmes trouwen naar alle waarschijnlijkheid in de schuilplaats van de Italiaanse dictator Benito Mussolini. Eerder deze week liet het stel weten dat de trouwpartij op 18 november in Italië plaatsvindt.

De twee hebben een driedaags evenement gepland rondom hun huwelijk, dat op 17 november begint en eindigt op 19 november. De trouwerij zal naar verluidt plaatsvinden in Villa Feltrinelli aan het Italiaanse Gardameer. Gedurende de Tweede Wereldoorlog diende deze villa als schuilplaats voor de Italiaanse dictator Mussolini, maar inmiddels is het gebouw omgebouwd tot een chique hotel.

Holmes zou het hotel hebben uitgekozen. De actrice is op de hoogte van het verleden van de villa, maar het schrikt haar niet af. Holmes zou meer geïnteresseerd zijn in het feit dat beroemde sterren als Grace Kelly er ook geweest zijn. Eerder deden de geruchten de ronde dat het acteurskoppel zou trouwen in de villa van hun goede vriend George Clooney.

Suri

Cruise en Holmes zijn al sinds juni 2005 verloofd. Cruise deed zijn aanzoek op de Eiffeltoren in Parijs. Het stel heeft samen een dochtertje, Suri.

Voor de 44-jarige Cruise wordt het zijn derde huwelijk. Eerder stapte hij al in het huwelijksbootje met actrices Mimi Rogers en Nicole Kidman. Voor de 27-jarige Holmes is het haar eerste trouwpartij.