AMSTERDAM - Whitney Houston voelt zich geweldig, ondanks de recente breuk met zanger Bobby Brown. Dat heeft de r&b- en popzangeres tegen het Amerikaanse blad People gezegd. Ze werd gesignaleerd op een benefietavond voor diabetesonderzoek in Beverly Hills.

Na veertien jaar huwelijk heeft de 43-jarige Houston twee weken geleden de scheiding aangevraagd. De popdiva heeft in de scheidingspapieren aangegeven dat zij de voogdij wil over haar 13-jarige dochter Bobbi Kristina. De 37-jarige Brown mag van Houston zijn dochter bezoeken volgens een visitatieregeling.

Drugs

Gedurende zijn huwelijk met het voormalige model werd Brown meerdere malen gearresteerd wegens incidenten met drugs en alcohol. Ook Houston kwam door haar drugsgebruik in de media. De zangeres heeft twee keer een afkickprogramma gevolgd en is sinds 2005 van haar verslaving af.

Houston werd bekend met nummers als 'Greatest love of all' en 'It's not right but it's okay'. Haar optreden met het nummer 'I will always love you' in de film 'The bodyguard' zorgde ervoor dat ze in 1992 weer helemaal terugkwam als zangeres.