AMSTERDAM - Gordon presenteerde maandagavond zijn nieuwe kledinglijn By Gordon en dat hield in: veel grote zonnebrillen, stoere glitter overhemden en knappe mannelijke modellen. De show werd onder grote belangstelling gehouden in het World Fashion Centre in Amsterdam.

Bekijk video


Foto: Edwin Wier l Gordon komt catwalk op aan einde van show van zijn kledinglijn

Gordon presenteerde, naast zijn collectie, ook zijn nieuwe cd Zoveel met daarop oude knallers en ook een paar nieuwe hits. Een van die nieuwe nummers is een duet met Lange Frans, die ook gezongen werd tijdens de show.


BNers liepen mee in de show en Rita Verdonk reikte de eerste nieuwe cd uit

Minister Rita Verdonk reikte de eerste cd uit. "Jij was een soort postiljon de l'amour want je hebt mijn grote liefde Bartho in mijn leven gebracht", zei Gordon tegen de minister. Bartho is een van haar medewerkers.

Content

De zanger en modeontwerper was bijzonder content na afloop van de show. "Het ging goed", glunderde hij. "Ik hoop dat Nederland nu een ander beeld van mij gaat krijgen. Mensen denken misschien dat ik plat en ordinair ben, maar met deze lijn wil ik laten zien dat dat absoluut niet waar is." Over de modellen was Gordon ook bijzonder te spreken. "Lekker zijn ze hè", lachte hij.


Van links naar rechts: Winston Gerstanowitch, Gordon, Rita Verdonk, Ruud Gullit en Winston Post

In de presentatie van de zomercollectie liepen ook een aantal bekende vrienden mee van Gordon, namelijk Ruud Gullit, Winston Gerstanowitz en Winston Post. Alle drie waren bijzonder te spreken over de kleding, vooral de spijkerbroeken vielen goed.

"Ze vallen heel goed, vooral met dat beetje gedraaide erin", zei ex-model Winston Post. Hij liep als enige professioneel nonchalant over de catwalk. "Ik dacht dat Ruud, Winston en ik dat met elkaar hadden afgesproken. Maar ik denk dat ze door de zenuwen zo gingen giechelen."