AMSTERDAM - Angelina Jolie en Brad Pitt hebben mogelijk nieuwe adoptieplannen. Het acteurskoppel zou naar verluidt graag een kindje uit een Indiaas weeshuis willen adopteren. Het stel is momenteel in India voor de opnames van Jolies nieuwste film.

Een bron onthult aan een Indiase krant dat Jolie en Pitt hopen dat de adoptieformaliteiten nog voor de kerstdagen rond zijn.

"Brad wil graag een jongetje", zo vertelt de bron. "Angelina heeft hem echter niet kunnen verzekeren dat ze haar hart niet verliest aan een klein meisje." Volgens de bron wil het koppel het kind 'India' gaan noemen, of het nou een jongetje of een meisje wordt.

Jolie en Pitt hebben al samen een dochtertje, Shiloh. Ook heeft het stel twee geadopteerde kinderen, Maddox uit Cambodja en Zahara uit Ethiopië.

Regenboog

De 31-jarige Jolie heeft al eens laten weten dat ze graag veel kinderen wil adopteren. "Ik wil een regenboog-familie", zei de actrice ooit. "Kinderen uit verschillende culturen, met verschillende religies en uit verschillende landen."