AMSTERDAM - Robbie Williams bedrijft de liefde graag op openbare plekken. De populaire zanger, die eerder relaties had met beroemdheden als Rachel Hunter en Nicole Appleton, is altijd op zoek naar naar nieuw avontuur op seksgebied.

Dat zegt Williams in een interview met het Britse tijdschrift More Magazine. Hij wijt zijn extreme honger op seksueel vlak aan het feit dat hij zich vroeger verslaafd is geweest aan drank en drugs.

"Als je drugs gebruikt, verleg je je grenzen. Je kent geen remmingen en zoekt het gevaar op. Ik heb seks gehad in treinen, vliegtuigen, cafés en parkeergarages", aldus Williams in het blad.

Madonna

Ook zegt de popster genoeg te hebben van one-night stands. "Het is hard werken, en bovendien blijken de meeste vrouwen 's ochtends alweer verdwenen te zijn." Met Madonna zou Williams wel eens een 'beschuitje willen eten'.

Verder vind Williams het lastig om vrouwen aan de haak te slaan in zijn thuisland, aangezien iedereen hem kent. De zanger zegt alleen nog maar met Amerikaanse vrouwen uit te gaan. "Hier in Los Angeles kan ik rustig mijn gang gaan. Ik kan hier een vrouw aan de haak slaan zonder dat dat de volgende dag in alle kranten staat", aldus Williams.