AMSTERDAM - Kevin Federline leert alleen maar van de kritiek die hij krijgt. Dat vertelt de man van Britney Spears aan het Amerikaanse tijdschrift People.

"Als je me wilt haten, vind ik dat prima. Dat helpt me alleen maar te groeien." Federline lanceert dinsdag zijn debuutalbum 'Playing with fire'. Zijn eerste optreden als rapper tijdens de Teen Choice Awards werd slecht ontvangen in de media.

Tegenover de Amerikaanse website TMZ noemde K-Fed, zoals Federline ook wordt genoemd, zichzelf de meest besproken persoon en de meest onderschatte artiest van de afgelopen jaren. Dat deert hem niet. "Ik weet zelf heel goed wie ik ben", zegt hij tegen People.

Debuut

Naast rappen waagt de voormalige achtergronddanser zich sinds kort aan acteren. Deze week werd bekend dat hij zijn Hollywood-debuut zal maken in de film 'Caught on tape', die wordt geregisseerd door rapper Sticky Fingaz.

Onlangs was Federline voor het eerst te zien in een gastrol in de tv-serie 'CSI: crime scene investigation'. Hij is erg tevreden over zijn acteerwerk in de serie. "Ik heb mezelf verrast. 'Wauw, ben ik dat?', dacht ik toen ik het terugkeek. Het zag er goed uit, bijna perfect."