AMSTERDAM - David Hasselhoff beschuldigt zijn ex-vrouw Pamela Bach van cocaïnegebruik. Dat blijkt uit scheidingspapieren die de Amerikaanse website TMZ heeft gepubliceerd.

De acteur uit 'Baywatch' claimt dat zijn ex stoned was op het feest voor de 16e verjaardag van hun dochter Taylor Ann. Bij de documenten zitten de resultaten van een positieve drugstest van Bach.

Verder beweert Hasselhoff in de scheidingspapieren dat zijn ex-vrouw extreem jaloers en achterdochtig was tijdens hun huwelijk. Zij zou hem meerdere malen hebben beschuldigd van overspel, ook in het bijzijn van hun dochters.

Beschermen

De advocate van Bach wil tegenover TMZ niet reageren op de inhoud van de documenten. Wel stelt ze dat haar cliënt op elke beschuldiging kan reageren met 'nog meer beschuldigingen'. "Vooral over het alcoholmisbruik van meneer Hasselhoff." Bach zou zich hierover niet willen uitlaten in de media om haar kinderen te beschermen.

David en Pamela gingen begin dit jaar uit elkaar na een huwelijk van zestien jaar. Zij hebben twee dochters: Taylor Ann (16) en Hayley Amber (14).