AMSTERDAM - Wie altijd al een avondje uit wilde met een supermodel, kan zijn droom waar maken: op veilingsite eBay kan worden geboden op een avond met Cindy Crawford.

De hoogste bieders vergezellen het 40-jarige model op 13 november tijdens het evenement 'Everyday is a runway' in New York, waar de samenwerking van Crawford en het merk Remington wordt gelanceerd. Remington is een merk voor verzorgingsapparatuur zoals föhns en scheerapparaten.

Haarverlies

Er zijn twee aparte veilingen op eBay: een voor mannen en een voor vrouwen. Met nog drie dagen te gaan staat het bod bij de mannen dinsdag rond het middaguur op ruim 7600 euro. Vrouwen hebben tot nu toe ruim 5300 euro geboden. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan 'Locks of love'. Deze organisatie zorgt voor haarstukken voor kinderen die door medische oorzaken te kampen hebben met langdurig haarverlies.

De gelukkige bieders hoeven niet bang te zijn dat ze qua verschijning in het niet vallen bij supermodel Crawford. Ze krijgen, naast hun vliegticket naar New York en een overnachting in een luxe hotel, ook een complete make-over voorafgaand aan hun ontmoeting met het model.

De veiling is alleen open voor bieders binnen de Verenigde Staten.