AMSTERDAM - De Kabballah-leer wordt steeds populairder onder de sterren. Na Madonna en Victoria Beckham is ook Geri Halliwell gezwicht voor de religie. De voormalige spice girl 'ginger' kwam in aanraking met de Joodse geloofsleer via haar ex-collega victoria 'posh'. Dat meldt Life Style Extra dinsdag.

Geri zegt veel troost en zelfvertrouwen te vinden in de Kaballah. Vooral nu ze een alleenstaande moeder is. Tijdens Halliwells zwangerschap vertelde Victoria Beckham over haar geloofsovertuiging, waarna de zwangere zangeres steeds meer interesse kreeg.

Kracht

Een vriendin zegt dat Geri tijdens de zwangerschap veel kracht putte uit de Kaballah. "Ze werkte iedere dag aan haar spirituele gezondheid door rust in te lassen en te lezen".

Halliwell wil ook haar dochter, Bluebell Madonna, interesseren voor haar nieuwe religie. Ze wil echter wachten tot het meisje oud genoeg is tot ze haar wil meenemen naar de ontmoetingen.

Tegenslagen

De Britse artieste kwam eerder dit jaar al in het nieuws door de vermeende mishandeling van haar dochter door het kindermeisje. Ook zocht ze de publiciteit toen een anonieme fan haar stalkte. De ex-spice girl zegt al deze tegenslagen beter aan te kunnen met de hulp van de Kaballah.