AMSTERDAM - Gwen Stefani is de overtollige zwangerschapspondjes na vijf maanden eindelijk kwijtgeraakt. Dat meldt het Amerikaanse blad People. Door een combinatie van lichaamsbeweging en een gezond dieet is er bijna niets meer van de zwangerschap van zoontje Kingston terug te zien.

De 37-jarige Stefani belde op naar een Amerikaans radiostation tijdens de lancering van haar nieuwste single 'Wind it up'. "Het is heel zwaar geweest, maar het is er bijna af", zei ze tijdens de uitzending. Regelmatig joggen en gezond eten horen bij haar trainingschema, maar de zangeres laat weten dat ze elke dag wel een keer zondigt.

Album

In de nieuwe single van Stefani is een deel van het nummer 'The lonely goatherd' uit de film 'The sound of music' verwerkt. De musicalfilm is de favoriete film van de voormalig No Doubt-zangeres. De blondine is momenteel bezig met de fotoshoot voor de cover van haar nieuwste album, 'The sweet escape', die begin december uitkomt.

Stefani wil in april volgend jaar beginnen aan haar nieuwe tour. Ze is van plan haar zoontje, die met een keizersnede ter wereld kwam, mee te nemen. "Ik heb er zin in om met mijn baby op pad te gaan." De zangeres heeft het gevoel dat er na de bevalling weinig veranderd is aan haar leven met echtgenoot Gavin Rossdale. "Er was geen overgang nodig. Ik dacht 'waar was je al die tijd?'"